Träffpunkt Kvarnplan

Gemenskap och vänskap

Onsdageftermiddagar klockan 13:00-15.30 är mötesplatsen Träffpunkt Kvarnplan öppen i kyrkans entré. Träffpunkten startade 2005 som svar på en utmaning från Järfälla kommun. Innehållet i verksamheten är samvaro, servering och en liten musikstund. Samvaron och gemenskapen är det centrala och syftet med Träffpunkten är ytterst att motverka den ensamhet många människor, inte minst äldre, lever i. Ett trettiotal personer kommer varje gång och flera bidrar med exempelvis diktläsning. Människor leds många gånger via Träffpunkten in i nya sammanhang och uppgifter och nya vänskapskontakter knyts.

Träffpunkt Kvarnplan är ett exempel på Jakobsbergskyrkans diakonala arbete. För mer information om vårt arbete och kontakt, tryck här!

Månadsbrev

VILL DU FÅ UPPDATERINGAR OM VAD SOM HÄNDER I FÖRSAMLINGEN?

Då ska du prenumerera på Jakobsbergskyrkans månadsbrev!

Månadsbrevet skickas ut via mail och innehåller dels information om vad som är på gång men fylls också med tankar om kristen tro och församlingens liv.

Tryck här för att börja prenumerera!