Hemgrupper

Ett erbjudande till dig som vill lära känna församlingen

Vi rekommenderar dig som är ny, nyfiken, ny medlem eller gammal i gården att hitta en liten grupp där du kan dela tron och lära känna andra mer. Just nu arbetar församlingen med att skapa en möjlighet för alla att delta i hemgrupper. En hemgrupp är en öppen gemenskap där alla personligheter är välkomna. Man samlas regelbundet i hemmen för att dela vardagens glädje och bekymmer, be tillsammans och ha en närmare gemenskap än vad som är möjligt i en gudstjänst. Vi som arbetar i kyrkan hjälper dig att hitta in i en grupp eller vara med att starta en ny. Vill du veta mer, kontakta någon av oss anställda!

Markus Landgren, David Wedegård, Inger Briselius

Kontaktuppgifter till personalen hittar du här!

Månadsbrev

VILL DU FÅ UPPDATERINGAR OM VAD SOM HÄNDER I FÖRSAMLINGEN?

Då ska du prenumerera på Jakobsbergskyrkans månadsbrev!

Månadsbrevet skickas ut via mail och innehåller dels information om vad som är på gång men fylls också med tankar om kristen tro och församlingens liv.

Tryck här för att börja prenumerera!