Diakoni

Diakoni är ett ”handens ämbete” där tyngdpunkten ligger på lyssnande och handling. En ledstjärna är att människor ska få känna tillhörighet, mening och sammanhang. Jakobsbergskyrkans diakoni är till för var och en som önskar. Här finns en grupp utbildade frivilliga diakonimedarbetare med tystnadsförsäkran som tillsammans med andra frivilliga samt kyrkans diakon erbjuder såväl öppna gemenskapsformer som individuellt stöd. Vi möter människor i deras hem, på äldreboenden, sjukhus, inom RIA – Hela människan, i kyrkan eller varhelst de finns.

I en anda av förtroende och kontinuitet kan vi också genom hembesök och enskilda samtal och vissa praktiska insatser stödja människor som är sjuka eller drabbas av livskriser.

För kontakt:

Inger Briselius (tjg 70 %)
 Tfn kyrkan: 08-580 121 91

Söker du kontakt med en pastor, se fler kontaktuppgifter under personal