Vår mission

På hemmaplan:

Kyrkan kanske oftast förknippas med sina kända handlingar så som dop, konfirmation, nattvard, bröllop eller begravning. Allt detta förknippas med glädje, fest, högtid eller sorg. Alla dessa tillfällen finns till för att en människa skall lära känna Gud och den förtröstan som finns i tron på Honom. Men Gud är inte bara till för särskilda högtider och händelser utan är en Gud som finns med varje dag. Tron på Gud är en vardagstro – var dags tro! I livets svåra stunder och när livet sprudlar av glädje och tacksamhet vill den kristna församlingen på orten finnas med, men också i vardagen, när livet bara är som vanligt.

Kyrkans uppdrag delar vi tillsammans med övriga kyrkor i Järfälla. Många människor har kunnat berätta om stunder då man upplevt att Gud är långt borta, då har just kyrkan – den lokala församlingen och mötesplatsen mellan Gud och människa, men även mellan människor – fått vara den plats där Gud kommit som allra närmast! Det är detta vi menar med vardagskyrka.

 

Månadsbrev

VILL DU FÅ UPPDATERINGAR OM VAD SOM HÄNDER I FÖRSAMLINGEN?

Då ska du prenumerera på Jakobsbergskyrkans månadsbrev!

Månadsbrevet skickas ut via mail och innehåller dels information om vad som är på gång men fylls också med tankar om kristen tro och församlingens liv. 

Tryck här för att börja prenumerera!

Här finns vi

Kontouppgifter

KONTON
Församlingens plusgiro: 2 66 37-9
Församlingens bankgiro: 313-5050
Församlingens Swish-nummer: 123 123 71 55
Församlingen: 6184 030 064 198 (SHB)
Missionsgåvan: 90 03 28 – 6 (nytt)
Equmenia Jakobsbergskyrkan: 57 64 00-6 (pg)

FÖRSAMLINGSNUMMER
2617 (Anges bl.a. vid inbetalning
till Missionsgåvan)