Vår församling

En kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar - mig, dig och världen. 

Jakobsbergskyrkan (Jakobsbergskyrkans församling) är en del av Equmeniakyrkan i Sverige (en kyrka som bildats av de tre äldre kyrkosamfunden; Svenska Missionskyrkan, Metodistkyrkan i Sverige och Svenska Baptistsamfundet). Vi vill vara en kyrka för Dig som söker en vidare och djupare mening eller sammanhang i ditt liv. Vi vill vara en kyrka för alla åldrar, en kyrka som har en tro som håller från födsel till död. Hit kan Du komma med alla dina frågor, ingen fråga är för liten och ingen fråga är för stor. Vare sig om Du söker att få ro, stillhet, bli utmanad eller att få svar på livets frågor hoppas vi kunna vara den plats där Du finner tillhörighet. 

Kyrkan, som ligger vid Kvarnplan, nära Jakobsbergs centrum, är ”basen” för vår verksamhet. Varje vecka händer det mycket i våra lokaler för både ung och gammal. Vi önskar att alla människor som besöker oss eller engagerar sig i församlingen skall känna att kyrkan är öppen och fri, i betydelsen av att var och en skall kunna bli delaktig utifrån sin livssituation. Den kristna församlingens kallelse är att i varje tid bära med sig tron och hoppet på Jesus Kristus, ett sökande efter en fast grund i livet.

Månadsbrev

VILL DU FÅ UPPDATERINGAR OM VAD SOM HÄNDER I FÖRSAMLINGEN?

Då ska du prenumerera på Jakobsbergskyrkans månadsbrev!

Månadsbrevet skickas ut via mail och innehåller dels information om vad som är på gång men fylls också med tankar om kristen tro och församlingens liv. 

Tryck här för att börja prenumerera!

Här finns vi

Kontouppgifter

KONTON
Församlingens plusgiro: 2 66 37-9
Församlingens bankgiro: 313-5050
Församlingens Swish-nummer: 123 123 71 55
Församlingen: 6184 030 064 198 (SHB)
Missionsgåvan: 90 03 28 – 6 (nytt)
Equmenia Jakobsbergskyrkan: 57 64 00-6 (pg)

FÖRSAMLINGSNUMMER
2617 (Anges bl.a. vid inbetalning
till Missionsgåvan)