Konfirmation

Under hösten 2017 börjar konfirmationen i Jakobsbergskyrkan för de som är födda -03 eller tidigare.

Jakobsbergskyrkan har ett samarbete med Immanuelskyrkan Stockholm vilket innebär att större delen av läsningen kommer att ske i Immanuelskyrkans lokaler nära tunnelbana - Rådmansgåtan, en lördag i månaden under våren 2018 (feb-maj) samt ett obligatoriskt besök i gudstjänsten i Jakobsbergskyrkan efterföljande söndag. En inledande hel-helg i januari startar läsningen, ett läger i juni avslutar vårterminen och konfirmationshögtiden går av stapeln i september 2018. Fler församlingar i stockholmsregionen ansluter till denna konfirmation. Det kommer också att vara träffar i Jakobsbergskyrkan under hösten 2017.

Information från Immanuelskyrkans hemsida:

"Express yourself är en konfirmation i Immanuelskyrkan där du får möjlighet att utforska kristen tro med kreativa uttryck.
Vi arbetar med musik, dans, bild, sport m m.
Du väljer efter eget intresse. Inga förkunskaper krävs.
Alla är välkomna oavsett om man tror på Gud eller inte, oavsett om man är döpt eller inte.

Kostnad: Själva läsningen är gratis. En kostnad tillkommer för måltider och ett sommarläger. Vi erbjuder alltid sponsring. Ingen skall behöva avstå sommarlägret på grund av ekonomiska skäl."

För dig som är intresserad att konfirmera dig hos oss har vi en informationskväll i oktober, mer info kommer.

Anmälan och frågor sker till:

David Wedegård (föräldraledig 50%)
 Mobil: 0702-747789