Equmenia Jakobsbergskyrkan

Kul att du hittat hit!

Barn och unga är viktiga och har en självklar plats i Jakobsbergskyrkan. Jesus sa ju faktiskt själv ”Låt barnen komma till mig och hindra dem inte” (Mark 10:14). För att barn och unga ska ha en tydlig röst i kyrkan och ett egenbestämmande bedrivs verksamheten som den egna föreningen Equmenia Jakobsbergskyrkan. Det kan tyckas krångligt men funkar faktiskt finemang!

Vi har som vision att barn och unga ska få växa i gemenskap, lärjungaskap och ledarskap – och givetvis ha fantastiskt roligt på vägen. Gissa om vi är glada och stolta över att föräldrar och kommun har ett så stort förtroende för oss och vår verksamhet.

I Equmenia Jakobsbergskyrkan värnar vi om allas lika värde och hos oss får alla vara medlemmar oavsett trosuppfattning. Vi har ett stort nätverk såväl inom Sverige som internationellt genom att vi tillhör Equmenia (ca 450 lokalföreningar runt om i landet) och är anslutna till Scouternas riksförbund. Dessa två riksorganisationer tillhandahåller ledarutbildningar, material och roliga events som vi åker på.

Vi hoppas att du kommer trivas hos oss!
Equmenia Jakobsbergskyrkan – Där barn och unga växer i gemenskap med varandra och Jesus

I styrelsen 2017 sitter:

Rickard Molin, vice ordförande